sâmbătă, 13 octombrie 2007

Casă de piatră! Fam. Stroe

După ce mi s-a trântit o freză à la « Irina Loghin », a trebuit să-mi refac coafura, cu ajutorul Codruţei, am ratat ceremonia de la primărie, am greşit biserica, crezând că ceremonia religioasă va avea loc la Braşov, m-am bosumflat atât de tare încât nu am mai vrut să merg la nicio nuntă.


Noroc că pe drumul de întoarcere, mă sună Nico, să mă întrebe pe unde sunt şi aşa aflu şi eu că de fapt biserica unde se oficiază căsătoria este în Zărneşti. Aşadar plecăm la Zărneşti. Afară plouă şi e destul de urât… semn bun, totuşi, căci se spune că îţi va merge bine, vei fi bogat :P


Bogdan şi Nicoleta


Ajungem şi noi chiar în momentul când se pleacă de acasă, şi reuşim să prindem şi noi una din ceremonii :) în biserică mă apucă un plâns pe care cu greu mi-l pot stăpâni, aşa din senin… Reuşesc să mă potolesc şi urmăm şi noi alaiul afară de unde ne urcăm în maşini şî pornim spre localul « Un băiat şi o fată ». întâmpinaţi de miri şi binecunoscutul pahar de şampanie, ne căutăm locurile.

Miri, naşi şi preot...


Un băiat şi-o fată...











Imediat începe petrecerea. Trebuie să spun că e una din cele mai reuşite nunţi. Nicoleta e o superbă, a dansat şi zâmbit toată ziua, aşa cum îi stă bine unei mirese.









Familia...



Şi cum era de aşteptat, am fost aleasă pentru a mi se pune voalul în cap… Conform traditiei, voalul se pune celei care urmează să se căsătorească, iar miresei i se pune o băsmăluţă, semn că de acum nu mai este domnişoară, ci o femeie măritată.


Cred că faci o greşeală... vezi că o să te măriţi... :P
Prea târziu... peste trei zile chiar mă mărit... :P



Mi-au pus voal...





Ei, cum îmi stă...? :P



Gata, de-acu eşti măritată... :P



La fel se întâmplă şi cu mirele care îşi cedează floarea din piept cavalerului care urmează să se însoare.



Da, inevitabil îţi vine şi ţie rândul... :P



Câteva minute mai târziu, mireasa decide să arunce buchetul, şi cum ştiu că e singura mea şansă de a mai prinde vreodată un buchet în astfel de circumstanţe, mă arunc şi îl prind, spre dezamăgirea celorlalte fete care ar fi vrut poate să se mărite şi ele în curând… E clar că o să mă mărit foarte curând, nu ? :P Mi s-a pus voalul în cap, am prins buchetul… :P

Soarta mi-e pecetluită... am prins şi buchetul... :P








CASĂ DE PIATRĂ !

Niciun comentariu: